OVER ONS

Het bedrijf Siftli BV. is opgericht door 2 studenten TU Delft.

Het ontstaan van SIftli is begonnen uit eigen frustratie. Als student bestel je vaak goederen op het internet,maar door het drukke studentenleven ben je vaak niet thuis.
Ondanks de Track & Trace functie met vaak zeer onredelijke tijdsintervallen gebeurde het elke keer weer dat er een bezorger voor een dichte deur staat waardoor het pakketje pas enkele dagen later bezorgd werd of zelfs door mij opgehaald moest worden.Wat grote irritaties uit zich voortbrengt.
Met de huidige beschikbare technologie moest die sneller efficiënter en makkelijker. Wij maken zelf vaak gebruik van diensten zoals ‘Uber’ en ‘Airbnb’. Dit zijn diensten die vraag en aanbod bij elkaar brengen in één App. Dit bracht ons op het idee om een App te maken die hetzelfde doet maar dan voor de pakketbezorging.
Wij brengen hiermee alle bestellingen die geplaatst zijn op de webshop direct in kaart voor onze bezorgers via de app. Met een speciaal algoritme worden de bestellingen uit dezelfde regio in de App gesorteerd zodat de bezorgers eerst de pakketten kunnen verzamelen en dan volgens de meest efficiënt route bezorgen. Hierbij krijgen de consumenten de mogelijkheid om op de webshop aan te geven waar en hoe laat zij het pakket willen ontvangen zo hoeven ze nooit meer uren lang thuis te wachten met een erg onredelijke tijdsinterval.